• Rectifier Diode
  • Diode Rectifier Normal
  • Dioda Standar Kalayan Suhu Simpang Tinggi
  • Diode Rectifier Ngambang Free Power Tinggi
  • Diode Pamulihan Gancang
  • Diode Pamulihan Gancang Lemes
  • Dioda Las
  • Dioda Puteran
  • Pencét-Pek IGBT
  • Modul Kakuatan
  • Modul Thyristor
  • Modul Diode
  • Modul Diode Thyristor
  • Panyerep panas
  • Pendinginan hawa séri Heatsink SF
  • Cai Cooling Heatsink SS Series
  • Majelis Kakuatan
  • Komponén Eksitasi Rectifier Puteran
  • Rapat Daya anu sanés
  • Aplikasi
  • Karéta Éléktrik
  • Mimiti Lemes
  • Mesin Las
  • Pemanasan Induksi
  • Unduh
  • Warta
  • Warta Perusahaan
  • Warta Industri
  • Taros Kami
  • tentang Kami

    Éléktronika Pabrikan

    Runau Electronics Manufacturing Co., Ltd. mangrupikeun produsen alat semikonduktor anu kawéntar di Cina. Ampir 30 taun, Runau ngagaduhan kaahlian pikeun nyayogikeun solusi anu paling inovatif pikeun mastikeun kinerja dipercaya alat éléktronika listrik. Iraha waé diperyogikeun, teknisi, insinyur, tim produksi sareng tenaga penjualan urang damel caket sareng palanggan pikeun mastikeun kualitas luhur, kasadiaan, sareng kinerja enerjik fasilitas listrikna.

    PRODUK

  • CHIP

    CHIP

    Standar kualitas luhur
    Parameter konsistén saé
    Chip thyristor: 25.4mm – 99mm
    Rectifier chip: 17mm – 99mm

  • THYRISTOR

    THYRISTOR

    Fase Ngadalikeun Tyristor
    Peunteun 100-5580A 100-8500V
    Gancang Pindah Thyristor
    Peunteun 100-5000A 100-5000V

  • PRESS-PACK IGBT (IEGT)

    PRESS-PACK IGBT (IEGT)

    Kapasitas kakuatan tinggi
    Séri gampang disambungkeun
    Alus anti ngajempolan
    Kinerja termal alus teuing

  • POWER ASSEMBLIES

    Majelis Kakuatan

    Puteran éksitasi éksitasi
    Tumpukan tegangan luhur
    Jembatan panambah
    Saklar AC

  • RECTIFIER DIODE

    RÉPÉTOR DIODE

    Diode Standar
    Diode gancang
    Dioda Las
    Dioda Puteran

  • HEATSINK

    PANYEREP PANAS

    SF Series Air Cool
    SS Series Cai Tiis

  • power module series

    séri modul kakuatan

    Paket standar internasional
    Struktur komprési
    Karakteristik suhu anu saé
    Gampang masang sareng ngarawat

  • PISANAN

    PRODUK CIRI

  • Chip Tyristor

    • Unggal chip diuji di TJM, pamariksaan acak dilarang pisan.
    • konsistensi alus teuing tina parameter chip
    • Turun voltase lemah dina kaayaan
    • résistansi kacapean termal kuat
    • Kandelna lapisan aluminium katoda langkung ti 10µm
    • Perlindungan lapisan ganda dina mesa
    Thyristor Chip
  • Tilstor Standar Tinggi

    • Standar produksi langkung luhur diterapkeun
    • Turunna voltase di-state Ultra-low
    • Cocog sareng séri atanapi sirkuit sambungan paralel kalayan nilai Qrr sareng VT anu cocog
    • Kinerja anu langkung saé tibatan tujuan umum pikeun ngadalikeun thyristor
    • Dirancang khusus pikeun kisi listrik sareng sarat anu langkung luhur
    • Kualitas produk mangrupikeun tujuan militér normal
    High Standard Thyristor
  • Ngontrol Fase Ngambang Gratis Thyristor

    • Téknologi silikon ngambang gratis
    • Serelek tegangan lemah dina kaayaan sareng karugian switching
    • Kamampuh nanganan kakuatan anu optimal
    • Gerbang panguat
    • Daya tarik sareng transmisi
    • transmisi HVDC / SVC / Suplai kakuatan ayeuna tinggi
    Free Floating Phase Control Thyristor
  • Tinggi Standar Gancang Pindah Thyristor

    • Anyar dirancang ngagedekeun struktur gerbang
    • prosés produksi planar
    • Cakram molibdenum dilapis Ruthenium
    • leungitna switching low
    • Kinerja di / dt tinggi
    • Cocog sareng Inverter, DC chopper, UPS sareng kakuatan pulsa
    • Dirancang khusus pikeun kisi listrik sareng sarat anu langkung luhur
    • Kualitas produk mangrupikeun tujuan militér normal
    High Standard Fast Switch Thyristor
  • GTO Gerbang Pareuman-Pareum Téristor

    Téknologi pembuatan GTO diwanohkeun ka Runau dina taun 1990an ti UK Marconi. Sareng bagian-bagianna disayogikeun ka pangguna global kalayan kinerja anu dipercaya sareng diulas dina:
    • Sinyal pulsa positip atanapi négatip micu alat pikeun ngahurungkeun atanapi mareuman.
    • Utamana dianggo pikeun aplikasi kakuatan tinggi saluareun tingkat megawatt.
    • Tegangan tahan tinggi, arus tinggi, résistansi gelombang anu kuat
    • Inverter karéta listrik
    • Kompensasi kakuatan réaktif dinamis tina grid kakuatan
    • Pangaturan speed helikopter DC kakuatan tinggi
    GTO Gate Turn-Off Thyristor
  • Dioda Las

    • Kamampuh luhur maju ayeuna
    • Turunna voltase maju Ultra-low
    • résistansi termal Ultra-low
    • Réliabilitas operasional anu luhur
    • Cocog pikeun panengah atanapi frékuénsi luhur
    • Rectifier tipe inverter résistansi tukang las
    Welding Diode
  • Modul Daya standar tinggi

    • standar pembuatan kualitas luhur, kasus modul mérek internasional
    • Dirancang pikeun pangguna kalayan syarat kinerja anu langkung luhur
    • Isolasi listrik antara chip sareng baseplate
    • Paket standar internasional
    • Struktur komprési
    • Karakteristik suhu anu saé sareng kamampuan muter sapédah listrik
    High standard Power Module
  • locomotive high power rectifier 4500V 2800V
    high voltage phase controlled thyristor for soft start
    welding diode
    high power phase controlled thyristor fast switch thyristor for induction heating melting furnace
  • thyristor rectifier GTO pikeun Electric Train

    Dioda panerus daya tinggi sareng thyristor anu disayogikeun ku Runau Electronics ngabentuk sirkuit penyearah sasak, anu tiasa ngawujudkeun régulasi tegangan lemes antara tahapan. Aman sareng Terpercaya. 2200V 2800V 4400V
    thyristor rectifier GTO for Electric Train
  • Mimiti Lemes

    Turunna voltase konduktif anu handap, kamampuan anu langkung kuat dina ayeuna, pangaruh & résistansi voltase anu langkung luhur kalayan solusi épisién paling mahal, Runau thyristor nyayogikeun sadaya kapuasan aplikasi komprehensif starter lemes kalayan sampurna.
    Soft Start
  • Mesin Las

    Dioda las ogé katelah dioda FRD ayeuna ultra-luhur, dipidangkeun dina kapadetan arus, voltase lemah pisan sareng résistansi termal anu lemah pisan, tegangan ambang handap, résistansi lungkawing alit, suhu simpang anu luhur. Dioda las Runau IFAV dibasajankeun 7100A dugi ka 18000A anu seueur diterapkeun dina las résistansi sareng frekuensi ti 1KHz dugi ka 5KHz.
    Welding Machine
  • Pemanasan Induksi

    Tahis dikawasa thyristor sareng tirristor saklar gancang didamel dina prosés standar tinggi, ditampilkeun dina chip sadayana struktur sumebar, desain gerbang anu dioptimalkeun, kinerja dinamis anu hadé, kinerja switching gancang, rugi saklar low, cocog pisan pikeun aplikasi pemanasan induksi.
    Induction Heating
  • Inggris
  • Perancis
  • Jérman
  • Portugis
  • Spanyol
  • Rusia
  • Jepang
  • Koréa
  • Arab
  • Basa Irlandia
  • Yunani
  • Turki
  • Itali
  • Dénmark
  • Romania
  • Basa Indonésia
  • Czech
  • Afrikaans
  • Swédia
  • Polandia
  • Basque
  • Catalan
  • Ésperanto
  • Hindi
  • Lao
  • Albania
  • Amharic
  • Arménia
  • Azerbaijan
  • Bélarus
  • Benggala
  • Bosnia
  • Bulgaria
  • Cebuano
  • Chichewa
  • Corsican
  • Kroasia
  • Walanda
  • Éstonia
  • Filipino
  • Finlandia
  • Frisian
  • Galicia
  • Georgia
  • Gujarati
  • Haitian
  • Hausa
  • Hawaii
  • Ibrani
  • Hmong
  • Hungaria
  • Islandia
  • Igbo
  • Urang Jawa
  • Kannada
  • Kazakh
  • Khmer
  • Urang Kurdi
  • Kirgis
  • Latin
  • Lativia
  • Lituania
  • Luxembou ..
  • Makédonia
  • Malayu
  • Malayu
  • Malayalam
  • Malta
  • Maori
  • Marathi
  • Mongolian
  • Burma
  • Nepal
  • Norwegia
  • Pashto
  • Persia
  • Panjabi
  • Serbia
  • Sesotho
  • Sinhala
  • Slowakia
  • Slovenia
  • Somali
  • Samoa
  • Skotlandia Gaelik
  • Shona
  • Sindhi
  • Sundanis
  • Swahili
  • Tajik
  • Basa Tamil
  • Basa Sunda
  • Thailand
  • Ukraina
  • Urdu
  • Uzbék
  • Vietnam
  • Welsh
  • Xhosa
  • Basa Yiddish
  • Yoruba
  • Zuluun