• Diode Rectifier
  • Diode Rectifier Normal
  • Diode Standar Kanthi Suhu Persimpangan Dhuwur
  • Diode Rectifier Floating Gratis Daya Tinggi
  • Diode Recovery Cepet
  • Diode Recovery Cepet Cepet
  • Diode Las
  • Diode Puter
  • Pencet-Paket IGBT
  • Modul Daya
  • Modul Thyristor
  • Modul Diode
  • Modul Diode Tyristor
  • Heatsink
  • Pendinginan udara seri Heatsink SF
  • Pendingin Air Seri SS Heatsink
  • Déwan Daya
  • Komponen Eksitasi Rectifier Rotating
  • Rapat Daya Liyane
  • Lamaran
  • Sepur Listrik
  • Wiwitan alus
  • Mesin Las
  • Pemanasan Induksi
  • Download
  • Warta
  • Warta Perusahaan
  • Warta Industri
  • Hubungi Kita
  • babagan kita

    Elektronik Pabrik

    Runau Electronics Manufacturing Co., Ltd. minangka produsen piranti semikonduktor utama ing China. Sajrone 30 taun kepungkur, Runau entuk keahlian kanggo nyedhiyakake solusi paling inovatif kanggo kinerja piranti elektronik sing bisa dipercaya kanthi andal. Kapan dibutuhake, teknisi, insinyur, tim produksi lan tenaga sales bisa kerja bareng karo para pelanggan kanggo njamin kualitas, kasedhiyan, lan kinerja energine fasilitas listrik.

    PRODUK

  • CHIP

    CHIP

    Standar kualitas dhuwur
    Parameter konsistensi sing apik banget
    Chip thyristor: 25,4mm – 99mm
    Kripik rektor: 17mm – 99mm

  • THYRISTOR

    THYRISTOR

    Fase Ngontrol Tirisor
    Rating 100-5580A 100-8500V
    Ngalih Cepet Tyristor
    Rating 100-5000A 100-5000V

  • PRESS-PACK IGBT (IEGT)

    PRESS-PACK IGBT (IEGT)

    Kapasitas daya dhuwur
    Seri sing gampang disambungake
    Anti-kejut sing apik
    Kinerja termal sing apik banget

  • POWER ASSEMBLIES

    RUANG DAYA

    Eksitasi rotator sing muter
    Tumpukan voltase dhuwur
    Jembatan rektorat
    Saklar AC

  • RECTIFIER DIODE

    DIODE RECTIFIER

    Diode Standar
    Diode Cepet
    Diode Las
    Diode Puter

  • HEATSINK

    HEATSINK

    SF Series Air Cool
    SS Series Water Cool

  • power module series

    seri modul daya

    Paket standar internasional
    Struktur kompres
    Karakteristik suhu sing apik banget
    Gampang nginstal lan njaga

  • INQUIRY

    PRODUK FITUR

  • Kripik Tyristor

    • Saben chip dites ing TJM, pengawasan acak dilarang banget.
    • Konsistensi paramèter Kripik sing apik banget
    • Gulung voltase ing negara kurang
    • resistensi lemes panas sing kuwat
    • Kekandelan lapisan aluminium katoda luwih saka 10µm
    • Proteksi lapisan kaping pindho ing mesa
    Thyristor Chip
  • Thyristor standar dhuwur

    • Standar produksi sing luwih dhuwur ditrapake
    • Gulung voltase negara paling endhek
    • Cocog kanggo seri utawa sirkuit sambungan paralel kanthi nilai Qrr lan VT sing cocog
    • Kinerja sing luwih apik tinimbang kontrol fase tujuan umum
    • Dirancang khusus kanggo kothak listrik lan sarat sing luwih dhuwur
    • Kualitas produk minangka tujuan militer normal
    High Standard Thyristor
  • Ngontrol Fase Ngambang Gratis Thyristor

    • Teknologi silikon sing ngambang gratis
    • Gulung voltase ing negara lan kerugian sing bisa diowahi
    • Kemampuan nangani daya paling luweh
    • Gerbang penguat sing disebar
    • Tekanan lan transmisi
    • Transmisi HVDC / SVC / Pasokan listrik saiki sing dhuwur
    Free Floating Phase Control Thyristor
  • Tirus Cepet Standar Dhuwur

    • Struktur gerbang nggedhekake anyar sing dirancang
    • Proses produksi planar
    • Disk molibdenum sing dilapisi Ruthenium
    • Low switching loss
    • Kinerja di / dt dhuwur
    • Cocog kanggo Inverter, helikopter DC, UPS lan daya pulsa
    • Dirancang khusus kanggo kothak listrik lan sarat sing luwih dhuwur
    • Kualitas produk minangka tujuan militer normal
    High Standard Fast Switch Thyristor
  • GTO gerbang pateni

    Teknologi manufaktur GTO dikenalake karo Runau ing taun 1990-an saka UK Marconi. Lan bagean kasebut diwenehake kanggo pangguna global kanthi kinerja sing bisa dipercaya lan ditampilake ing:
    • Sinyal pulsa positif utawa negatif nyebabake piranti urip utawa dipateni.
    • Utamane digunakake kanggo aplikasi daya dhuwur ngluwihi level megawatt.
    • Tegese tahan dhuwur, arus dhuwur, resistensi gelombang sing kuat
    • Inverter sepur listrik
    • Kompensasi daya reaktif dinamis saka kothak listrik
    • Regulasi kecepatan helikopter DC daya dhuwur
    GTO Gate Turn-Off Thyristor
  • Diode Las

    • Kemampuan saiki maju dhuwur
    • Gulung voltase maju paling endhek
    • resistensi termal paling endhek
    • Keandalan operasional sing dhuwur
    • Cocog kanggo frekuensi tengah utawa dhuwur
    • Rectifier tukang las resistensi jinis inverter
    Welding Diode
  • Modul Daya standar dhuwur

    • Standar pabrik kualitas tinggi, kasus modul merek internasional
    • Dirancang kanggo pangguna kanthi syarat kinerja sing luwih dhuwur
    • Isolasi listrik ing antarane chip lan baseplate
    • Paket standar internasional
    • Struktur kompres
    • Karakteristik suhu sing apik lan kemampuan muter daya
    High standard Power Module
  • locomotive high power rectifier 4500V 2800V
    high voltage phase controlled thyristor for soft start
    welding diode
    high power phase controlled thyristor fast switch thyristor for induction heating melting furnace
  • thyristor rectifier GTO kanggo Sepur Listrik

    Dioda penyearah daya dhuwur lan thyristor sing disedhiyakake dening Runau Electronics mbentuk sirkuit penyearah jembatan, sing bisa mujudake regulasi voltase sing lancar ing antarane tahap. Aman lan andal. 2200V 2800V 4400V
    thyristor rectifier GTO for Electric Train
  • Wiwitan alus

    Gulung voltase konduktif sing luwih murah, kemampuan arus sing luwih kuwat, dampak & resistensi voltase sing luwih dhuwur kanthi solusi sing paling larang, Runau thyristor nyedhiyakake kabeh kepuasan aplikasi komprehensif wiwitan kanthi alus.
    Soft Start
  • Mesin Las

    Dioda las uga dikenal minangka dioda FRD saiki sing paling dhuwur, ditampilake kanthi kapadhetan saiki, voltase on-state sing sithik banget lan resistensi termal sing kurang banget, voltase ambang entheng, resistensi lereng cilik, suhu persimpangan dhuwur. Dioda las Runau IFAV kalebu saka 7100A nganti 18000A sing akeh ditrapake ing las resistansi kanthi frekuensi saka 1KHz nganti 5KHz.
    Welding Machine
  • Pemanasan Induksi

    Tirusor sing dikontrol tahap lan thyristor switch cepet diproduksi kanthi proses standar tinggi, ditampilake ing chip kabeh struktur diffuse, desain gerbang sing dioptimalake, kinerja dinamis sing apik, kinerja switching cepet, low switching loss, cocog banget kanggo aplikasi pemanas induksi.
    Induction Heating
  • Basa inggris
  • Prancis
  • Jerman
  • Portugis
  • Spanyol
  • Wong Rusia
  • Wong jepang
  • Wong korea
  • Arab
  • Wong Irlandia
  • Yunani
  • Wong Turki
  • Wong Italia
  • Wong Denmark
  • Romania
  • Wong indonesia
  • Ceko
  • Wong afrika
  • Swedia
  • Basa Polandia
  • Basque
  • Catalan
  • Esperanto
  • Hindi
  • Lao
  • Wong Albania
  • Amharic
  • Wong Armenia
  • Azerbaijan
  • Belarusian
  • Basa Benggala
  • Wong Bosnia
  • Bulgaria
  • Cebuano
  • Chichewa
  • Wong Korsika
  • Kroasia
  • Wong Walanda
  • Estonia
  • Wong Filipina
  • Basa Finlandia
  • Wong Frisian
  • Wong Galicia
  • Georgia
  • Gujarati
  • Wong Haiti
  • Hausa
  • Wong Hawaii
  • Basa Ibrani
  • Hmong
  • Wong Hungaria
  • Islandia
  • Igbo
  • Wong jawa
  • Kannada
  • Kazakh
  • Khmer
  • Wong Kurdi
  • Kyrgyz
  • Latin
  • Wong Latvia
  • Basa Lithuania
  • Luxembou ..
  • Basa Makedonia
  • Wong Malayu
  • Wong melayu
  • Malayalam
  • Wong Malta
  • Wong Maori
  • Marathi
  • Wong Mongolia
  • Wong Burma
  • Wong Nepal
  • Wong Norwegia
  • Pashto
  • Persia
  • Punjabi
  • Wong Serbia
  • Sesotho
  • Sinhala
  • Slowakia
  • Wong Slovenia
  • Wong Somali
  • Wong Samoa
  • Skotlandia Gael
  • Shona
  • Sindhi
  • Sundha
  • Swahili
  • Tajik
  • Tamil
  • Telugu
  • Wong Thai
  • Ukraina
  • Basa Urdu
  • Uzbek
  • Wong Vietnam
  • Welsh
  • Xhosa
  • Yiddish
  • Yoruba
  • Zulu